Allmänt

Samas Group Oy (FO-nummer 2561470–3) äger som är en nätbutik för väggklockan.

Nätbutikens priser är angivna i kronor och innehåller 24 % moms.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priset. Vi ansvarar inte för möjliga fel i produkt- eller materialinformation.

Beställaren måste vara över 18 år gammal.

Vi utlämnar varken personliga eller adressinformation till tredje parter och vi använder information inte till att reklamera utan kundens tillåtelse.

I vårt system bevarar vi endast kundernas namn- och adressinformation, telefonnummer, e-postadress och information om beställningar. Endast webbsidans systemadministratörer har tillträde till dessa informationer.

För att följa effektivitet av våra reklamer använder denna websida webbkakor.

De slutliga kostnaderna för kunden är smyckenas priser som är angivna i webbsidan.

Leveranstider

Smycken levereras inom 2–5 vardagar.

Enligt Finlands konsumentskyddslag har kunden 14 dagars bytes- och returrätt. Om du vill byta produkten, var god och kontakta https://hurmaava.se/kundtjanst/. Bytesrätten gäller endast oanvända och säljbara produkter som är i sina originalförpackningar. Packa produkten på det sätt att den är skyddad i paketet.

Bifoga alltid en kopia av beställningsbekräftelsen

Returadress:
Samas Group Oy / Hurmaava.se
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
Finland

Vi tar inte emot returer 14 dagar efter leveransen.

Leveranssätt

Vi levererar produkter via Posti till närmaste leveransställen eller direkt till dörren.

Vi skickar produkterna alltid hela och väl packad. Om produkten går sönder under Postis transport, kontakta genast ditt närmaste postkontor och gör skadeanmälan. Vi ansvarar inte för produkterna som har gått sönder under transport, men du kan kontakta vår kundservice via Kontakt-sidan, så hjälper vi gärna för att lösa situationen.

Fraktkostnader

Frakten för beställningar under 500 kr kostar 79 kr och beställningar över 1000 kr levererar vi gratis till Sverige.

 

Betalningsvillkor

Betalningssätt

Med Klarna Checkout-tjänsten kan du shoppa online lätt, flexibelt och tryggt. Med att svara på ett par lätta frågor kan tjänsten identifiera dig behändigt och du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst.

De möjliga alternativen är faktura, delbetalning, nätbanker och kreditkort – alla lika säkra! Med att använda Klarna Checkout-tjänsten godkänner du Klarna AB:s (556737–0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) villkor, som finns i kassan.

Kontaktuppgifter

Hurmaava.se / Samas Group Oy
FO-nummer: 2561470–3
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
Finland

Vårt företag verkar endast som nätbutik, och i ovannämnda adressen finns det bara kontorslokaler i vilka tar vi inte emot kunder. Returer tar vi emot endast enligt i adressen som nämns i returneringsanvisningen.